Не з'явилися - платіть: молодята виставили гостям рахунок за весілля. ФОТО

1
1
Не з'явилися - платіть: молодята виставили гостям рахунок за весілля. ФОТО
Пара покарала гостей, які не з’явилися на їхнє весілля, квитанціями із сумою, яку витратили через безвідповідальних гостей.

Про це повідомляє 24 канал.

Молодята, на ім'я Дуг та Дедра порахували, що витратили на знайомих аж 240 доларів. А так як гості не з'явились на весілля і навіть не попередили про те, що у них змінились плани, то тепер, на думку наречених, вони мусять заплатити їм штраф.

Окрім суми в рахунку, молодята додали підпис, у якому йшлася причина покарання.

«Ми надіслали вам цей рахунок, тому що ви підтвердили місце на весіллі під час остаточного підрахунку гостей. Сума вище – це вартість ваших місць. Оскільки ви не зателефонували та не повідомили нам, що не будете присутні, цей рахунок – це те, що ви повинні нам сплатити за ваше місце», - було написано у квитанції.

Також молодята потурбувалися про спосіб оплати штрафу, зазначивши, щоб гості повідомили їм, як краще для них буде оплатити вказану суму.

Наречені дали гостям цілий місяць, щоб ті змогли розрахуватись. Що їх чекає, якщо вони знову проігнорують молодят, у листі не вказано.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Привіт, як справи, мене звуть Рінна, будь ласка, зв'яжіться зі мною на мою електронну пошту
у мене є щось дуже важливе для обговорення з вами
rinaconer3@gmail.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні