У МОЗ назвали новий перший симптом коронавірусу

1
0
У МОЗ назвали новий перший симптом коронавірусу
Серед хворих коронавірусом у Україні з'явилися нові перші симптоми. Про це розповів головний лікар Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко, пише ТСН.

За словами медика, наразі змінився вік хворих, і все частіше важку форму коронавірус діагностують у людей молодого та середнього віку.

"Наприклад, нещодавно ми перевели на кероване дихання відносно молоду особу, якій лише 42 роки. Під час першої хвилі такого не було. Зокрема, у госпіталізованих осіб, відсутні такі симптоми, як порушення органів сприйняття, тобто нюху та смаку. Але зросла кількість хворих, у яких першим симптомом хвороби є розлади кишково-шлункового тракту", - каже медик.

Він зазначає, що раніше цей симптом не спостерігався так часто. Але, попри це, більшість хворих зараз мають тяжкі ураження легень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"першим симптомом хвороби є розлади кишково-шлункового тракту" - тобто понос?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні