--> Чоловік тривалий час ґвалтував 6-річного хлопчика та знімав це на телефон. ФОТО/ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік тривалий час ґвалтував 6-річного хлопчика та знімав це на телефон. ФОТО/ВІДЕО

3
-9
Чоловік тривалий час ґвалтував 6-річного хлопчика та знімав це на телефон. ФОТО/ВІДЕО
На Полтавщині викрили чоловіка, який тривалий час ґвалтував 6-річного хлопчика та створював дитячу порнографію. Про це повідомляє Національна поліція.

Працівники кіберполіції встановили особу чоловіка, це - 27-річний житель Полтавської області. Злочинець тривалий час ґвалтував малолітнього хлопчика. Крім того, створював фото та відеоматеріали з дитячою порнографією.

Під час обшуку у помешканні чоловіка вилучили мобільний телефон, планшет, жорсткий диск та системний блок. А також виявили понад 500 файлів дитячої порнографії, 127 з яких створені безпосередньо фігурантом за участю потерпілого хлопчика.



Чоловіку загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...То хіба ж це людина??? Виродок? якого потрібно покарати якомога суворіше
Відповісти
15 років.Ту тварюку роздерти мало.Жінки будьте пильними,кого підпускаєте до своїх дітей.
Відповісти
Де взяти більше інформації? Треба забрати дитину з тої сімї терміново. От кинули новину і все. Ні прізвищ ні імен. Цього виродка треба з фото на весь екран всім показуватм а не затінювати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні