Українська сім'я потрапила у смертельну ДТП в Австрії, загинув 6-річний хлопчик. ФОТО

0
0
Українська сім'я потрапила у смертельну ДТП в Австрії, загинув 6-річний хлопчик. ФОТО
31 серпня сім'я українців потрапила у смертельну аварію в Австрії. У ДТП загинув 6-річний хлопчик, батька та 2-річного хлопчика доставили у лікарню на гелікоптері. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Kronen Zeitung.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Нижній Австрії о 05:15. В автомобілі перебули батьки віком 42 та 34 роки, а також двоє хлопчиків – 6 та 2 роки.

Потерпілі їхали автомобілем на італійській реєстрації, трасою A2 у напрямку до міста Медлінг. На дорозі водій зупинився через поломку автомобіля. В автівку врізався інший автомобіль, за кермом якого був 40-річний місцевий мешканець, який не встиг загальмувати.

Наразі відомо, що в аварії найбільше постраждав 6-річний хлопчик. Медики намагалися його врятувати, однак він загинув на місці події.
Дворічного хлопчика у важкому стані доставили у лікарню Відня.

Батьків з травмами доставили у лікарню в Бадені.

На місці ДТП працювали 2 санітарні вертольоти та автомобілі рятувальних служб. Причини трагедії встановлюють правоохоронці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні