--> Через інсульт дівчина втратила почуття голоду на цілий рік | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через інсульт дівчина втратила почуття голоду на цілий рік

0
-4
Через інсульт дівчина втратила почуття голоду на цілий рік
В Канаді 28-річна дівчина перенесла інсульт та на рік втратила почуття голоду. Цей випадок став першим в історії.

Про це повідомляє 24 канал.

Після того, як дівчина поступила у лікарню з паралічем частини тіла, лікарі провели МРТ та діагностували ішемічний інсульт лівої острівної частки. Через 11 днів дівчина видужала і її виписали додому, проте через 6 місяців після хвороби вона зрозуміла, що перестала відчувати почуття голоду.

Після обстеження, фахівці виявили, що організм дівчини не відчуває ніяких фізіологічних сигналів про те, що час їсти (зокрема, звуків кишківника). За весь час жінка схудла на 13 кг (З 73 до 60 кг), але ніяких інших симптомів не було.

«Втрата почуття голоду не була пов'язана з прийомом ліків, вживанням психоактивних речовин або клінічним розладом і тривала 15 місяців», йдеться в дослідженні.

Медики пов'язали проблему безпосередньо з порушенням кровообігу головного мозку і відзначили, що це був перший випадок, описаний в медичній літературі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні