--> Повідомили, де поховають двох українських хлопчиків, які трагічно загинули в Австрії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили, де поховають двох українських хлопчиків, які трагічно загинули в Австрії

1
1
Повідомили, де поховають двох українських хлопчиків, які трагічно загинули в Австрії
В автомобільній аварії на території Австрії загинули двоє маленьких дітей. Їх поховають на рідній землі, у Львівській області.
Про це інформує керівник консульського відділу Посольства України в Австрійській Республіці Мирослава Зінкевич, пише Укрінформ.

Як повідомляє представник консульства, 1 вересня до Відня мають прибути рідні хлопчиків, крім того, заключать певні документи з похоронним бюро.

За словами Мирослави Зінкевич, українська сім'я після відпочинку в Італії поверталися додому на Львівщину. Але у дорозі трапилася ДТП, у якій згинуло двоє дітей.

За інформацією поліції, наразі проводиться розслідування аварії.

Нагадаємо, що 31 серпня сім'я українців потрапила у смертельну аварію в Австрії. У ДТП загинув 6-річний хлопчик, батька та 2-річного хлопчика доставили у лікарню на гелікоптері. Пізніше другий хлопчик теж помер у лікарні.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Нижній Австрії о 05:15. В автомобілі перебули батьки віком 42 та 34 роки, а також двоє хлопчиків – 6 та 2 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діти були в автокріслах?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні