«Жорстокість лише множиться»: у Луцьку пройде марш за захист тварин

1
-2
«Жорстокість лише множиться»: у Луцьку пройде марш за захист тварин
В неділю, 5 вересня, у Луцьку відбудеться акція, присвячена захисту тварин. Захід відбудеться у рамках Всеукраїнського маршу за тварин. Про це повідомили у Facebook організатори заходу - громадська організація "UAnimals".

Хода розпочнеться о 12-ій годині на Театральному майдані.

"Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин продають, як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди, а жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться. Годі ігнорувати страждання тварин, годі знущань, годі експлуатації, годі відкладати гуманність!", - обурюються організатори заходу.

Представники громадської організації зазначають, що годі мовчати й шукати виправдання для бездіяльності. Саме тому, уже 5 вересня захисники тварин об'єднаються, аби зробити крок до гуманності та спільними зусиллями захистити тварин.



Зокрема, такі ж заходи відбудуться у всіх великих містах України.

"Ти можеш змінити Україну та захистити тварин. Просто вийди на Всеукраїнський марш за тварин", - закликають організатори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого в центрі? Їдьте на птахо/свиноферми, мисливські угіддя і там покажіть чого варті. Чи любов до курятини чи ковбаски переважає?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні