«Продаж» конфіскованих автомобілів: як шахраї обдурюють українців у «Фейсбук»

0
0
«Продаж» конфіскованих автомобілів: як шахраї обдурюють українців у «Фейсбук»
У соціальній мережі Фейсбук все частіше можна зустріти фейкові сторінки, власники яких позиціонують себе, як працівники складів митниць та реалізатори авто-, мото- та іншої техніки, нібито конфіскованої на митному кордоні.

Про це повідомляє прес-служба державної митної служби.

Розпорядження конфіскованим майном, у тому числі його реалізація, здійснюється державними виконавцями після рішення суду. Тобто, процедура врегульована законодавством. Положеннями статті 61 Закону України «Про виконавче провадження» визначено, що реалізація арештованого майна здійснюється шляхом електронних торгів, порядок проведення яких визначається Міністерством юстиції України, або за фіксованою ціною.

Крім того, інформація щодо таких товарів, а також щодо майна, яке передано митницями в реалізацію за договорами комісії, щомісячно публікується на офіційному вебпорталі Держмитслужби у рубриці «Вилучене майно».

У Держмитниці закликають громадян бути уважними та не довіряти сумнівним джерелам інформації, що цілеспрямовано намагаються ввести в оману, прикриваючись іменем державного органу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні