--> Гроші замість «пакунка малюка»: батьки можуть отримати виплати відразу після народження дитини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гроші замість «пакунка малюка»: батьки можуть отримати виплати відразу після народження дитини

0
-36
Гроші замість «пакунка малюка»: батьки можуть отримати виплати відразу після народження дитини
З 1 липня 2021 року отримати гроші замість «пакунку малюка» можна за бажанням батьків та одразу після народження дитини.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

Виплата грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» на дітей проводиться за бажанням батьків, одразу після того, як у них народилася дитина.

Тепер батькам новонароджених дітей не потрібно дотримуватись 30-денного терміну для того, аби звернутися за призначенням грошової компенсації замість «пакунка малюка».

Також, у Мінсоцполітиці хочуть ввести зміни, в результаті яких батьки зможуть звертатися за «пакунком малюка», або грошовою допомогою під час оформлення послуги «єМалятко» у додатку «Дія».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-36

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні