Вантажівка провалилася у фонтан на оновленій столичній площі. ФОТО

1
-12
Вантажівка провалилася у фонтан на оновленій столичній площі. ФОТО
У центрі столиці України автомобіль в'їхав у фонтан та провалилась. Інцидент трапився на нещодавно відреставрованій Арсенальній площі. Про це у Telegram повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"Другого серпня на площі пошкодили "сухий" фонтан. Водій вранці привіз бутильовану воду в одну з установ, що знаходиться у відреставрованому приміщенні. Він повинен був зупинитися біля воріт та занести її, але вирішив не напружуватися та під’їхати ближче", - пише міський голова.

За його словами було пошкоджене покриття, облаштоване на фонтані. Наразі фахівці перевіряють стан форсунок водограю, які змонтовані під плиткою.

"Інвестор проекту обіцяє до кінця тижня відновити фонтан. А горе-водій, переконаний, повинен компенсувати усі спричинені збитки", - зазначає Кличко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай подохне ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ клоун зеленський з хряком петьком порошенком!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні