Безпека на першому місці: в одному з луцьких дворів встановили обмежувачі руху. ФОТО

1
0
Безпека на першому місці: в одному з луцьких дворів встановили обмежувачі руху. ФОТО
У Луцьку на вулиці Львівська, 63 встановили обмежувачі руху, які ще називають "лежачими поліцейськими". Про це повідомив депутат фракції "Громадянський рух "СВІДОМІ" у Луцькій міській раді Михайло Наход у Facebook.

Депутат зазначає, що це хороший подарунок мешканцям, а особливо дітям, до 1 вересня.

"Якраз у цей час усі повернулися з літніх канікул, дітей у дворах багато, а тому їхня безпека має бути на першому місці", - пише Михайло Наход.



За його словами, встановлення обмежувачів руху стало можливим завдяки свідомим та активним мешканцям Аллі Літвін (Алла Куцевич) та Світлані Ковальчук. Лучанки мобілізували інших мешканців будинку на цю справу, та звернулися до мене, як до депутата від цього округу за допомогою.

"На їхнє і моє звернення міська рада виділила на цю справу 20 000 гривень з мого депутатського фонду. Вдячний департаменту житлово-комунального господарства, а саме Миколі Осіюку, Роману Возняку, та представнику підрядної організації Юрію Шапотюку за швидке проектування та якісне виконання робіт", - зазначає депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що там хтось добудувався перекривши весь тротуар це не порушує безпеку, і правила благоустрою?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні