--> «Скромність повинна бути»: школяр виправив Путіна, за що його назвали нахабним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Скромність повинна бути»: школяр виправив Путіна, за що його назвали нахабним

1
2
«Скромність повинна бути»: школяр виправив Путіна, за що його назвали нахабним
Школяру виправив президента РФ Володимира Путіна, під час його розповіді про битву під Полтавою, після чого його назвали

Про це повідомляє ASPI.

Під час зустрічі з учнями в середу, 1 вересня, у Всеросійському центрі «Океан», що у Владивостоці, Путін знову назвав Північну війну Семирічною і не правильно вказав її тривалість.

«Чого ПетроI Семирічну війну вчинив? Причому, зі шведами там сім років воював», - сказав Путін.

Школяр Воркути Никанор Товстих виправив помилку Путіна, заявивши, що ПетроI почав зі Шведським королівством Північну війну, а не Семирічну, при цьому, конфлікт тривав 21 рік.

Те, що сталося викликало неоднозначну реакцію у Юлії Рябцевої, яка є директоркою Воркутинської школи №35, де вчиться Никанор. Вона заявила, що школяр повівся нахабно.

Скромність повинна бути, щоб не поправляти, в тому числі Володимира Володимировича», - заявила директорка.

Інцидент прокоментували і в Кремлі. Прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що не вважає слова хлопця нахабством.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його родину ще не репресували, за те що "царю-батюшці" суперечить?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні