Жорстоке вбивство молодого українця у Польщі: МЗС назвало версію злочину

0
-2
Жорстоке вбивство молодого українця у Польщі: МЗС назвало версію злочину
У Польщі, під час затримання його поліцейськими, помер 25-річний українець Дмитро Никифоренко. Наразі Генеральне консульство України у Кракові співпрацює з поліцією Польщі щодо з'ясування обставин його смерті, пише "Українська правда".

За словами прессекретаря МЗС Олега Ніколенка, однією із версій смерті українця є перевищення повноважень працівниками поліції.

"Генеральне консульство України у Кракові взаємодіє з польськими правоохоронцями у контексті розслідування обставин смерті Дмитра Никифоренка та підтримує зв'язок із його рідними.

Наразі у місті Вроцлав перебуває український консул, який ознайомлюється з ходом розслідування.

"Ми очікуємо від окружної прокуратури міста Свидниця, яка здійснює процесуальне керівництво справою, результатів судово-медичних експертиз", – зазначи Ніколенко.

За його словами, однією із версій слідства є перевищення повноважень працівниками поліції.

"Будемо докладати максимальних зусиль, аби всі обставини смерті нашого громадянина були з’ясовані, а винні - притягнуті до відповідальності", – наголосив речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні