Як уникнути осінньої депресії

0
-1
Як уникнути осінньої депресії
Осінь вже не за горами. Однак депресивного стану легко можна уникнути, якщо дотримуватися порад психологів і терапевтів. Про те, як підготувати організм до осені, розповіли фахівці.

Про це повідомляє Країна Здоров'я.

По-перше, ні в якому разі не можна думати, що з відходом літа у вашому житті почнеться сіра смуга. По-друге, не потрібно забувати, що організму людини потрібно встигнути адаптуватися, тому не варто відразу ж йти з головою в роботу. По-третє, не забувайте про свої захоплення , які приносять вам величезне задоволення. Читайте, ходіть в кінотеатр, прогулюйтеся в парку з колегами після робочого дня, відвідуйте інші громадські місця.

Намагайтеся створити для себе всілякі умови для плавного переходу до робочої атмосфери. Вбийте собі в голову, що ви можете чудово відпочити вдома після роботи або у вихідні дні. Головне захотіти докласти зусиль для того, щоб поліпшити свій емоційний стан, впевнений психолог.

Також не забувайте, що запастися вітамінами можна і восени. Щоб уникнути їх нестачі, рушайте на консультацію до лікаря, який пропише вам необхідний препарат, який заповнює дефіцит вітамінів. Для підтримки імунної системи не забувайте пити велику кількість води, регулярно мийте руки, збалансовано і повноцінно харчуйтеся і займайтеся спортом. Підготуйте організм для переходу на зимовий час. Нормалізуйте свій сон, намагайтеся засипати до півночі.

Одягайтеся тепліше. Синоптики стверджують, що вересень повинен бути вогким, тому, щоб захистити організм від простудних та інфекційних захворювань, необхідно заздалегідь придбати теплі черевики, шарф, рукавички і шапку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні