--> У Єгипті пасажирський автобус потрапив у моторошну ДТП, загинуло щонайменше 12 осіб. ФОТО/ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Єгипті пасажирський автобус потрапив у моторошну ДТП, загинуло щонайменше 12 осіб. ФОТО/ВІДЕО

0
7
У Єгипті пасажирський автобус потрапив у моторошну ДТП, загинуло щонайменше 12 осіб. ФОТО/ВІДЕО
В Єгипті автобус потрапив в аварію. Він рухався за маршрутом з курортного Шарм-ель-Шейха до Каїра. За попередніми даними, в аварії загинули щонайменше 12 людей. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Al-Masry Al-Youm.

Ще 34 пасажири отримали поранення, їх доставляли до медзакладу міста Суец три десятки швидких. За словами лікарів, багато постраждалих перебувають у важкому стані.

За інформацією місцевих ЗМІ, ввечері 4 вересня у Єгипті на трасі Каїр-Суец у страшну аварію потрапив міжміський пасажирський автобус.

Транспорт рухався з курортного Шарм-ель-Шейха у Каїр, але дорогою перекинувся (приблизно за 100 кілометрів від столиці).

На місце аварії прибуло три десятки автомобілів швидкої допомоги, поліція та рятувальники. Наразі відомо про щонайменше 12 загиблих, серед яких і діти.

34 пасажири отримали травми різного ступеня. За словами медиків, деякі з них перебувають у важкому та критичному станах (з переломами, кровотечами й пошкодженнями мозку).

Наразі причина аварії не відома. Також немає інформації стосовно того, чи були серед пасажирів автобуса громадяни інших країн, зокрема й України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні