Як працюватиме громадський транспорт при «жовтому» рівні карантину

0
5
Як працюватиме громадський транспорт при «жовтому» рівні карантину
В Україні існує велика ймовірність, що з 13 вересня буде встановлений "жовтий" рівень епідемічної небезпеки, у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції. Міністерство охорони здоров'я повідомляє, як у такому випадку працюватиме громадський транспорт, пише "Україна 24".

За словами міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, на "жовтий" рівень буде переходити відразу вся Україна.

"Якщо місцями відбувається погіршення до "оранжевого" або "червоного" рівня, ми перейдемо до регіонального розподілу на зони. Хоча наразі такої загрози немає.

При запровадженні "жовтого" рівня робота громадського транспорту обмежуватись не буде. А щодо навчальних закладів, то норми передбачають, що школи працюють в офлайні, якщо 80% педагогів вакциновані проти коронавірусу. Якщо ця норма не дотримана, то школа переходить в онлайн-режим", - наголосив пан Ляшко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні