--> В Україні можуть посилити карантин, назвали дату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні можуть посилити карантин, назвали дату

0
2
В Україні можуть посилити карантин, назвали дату
На сьогодні в Україні діє адаптивний карантин, проте існує велика ймовірність, що його посилять. Оскільки в Україні перевищені індикатори, які можуть перевести країну з зеленого рівня епідемічної небезпеки в жовтий. Про це розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, пише "Україна 24".

Відповідний документ уже знаходиться у Кабмін, де цього тижня відбудеться комісія техно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка розгляне наше звернення.

"Швидше за все, з наступного понеділка Україна перейде на жовтий рівень епідемічної безпеки. Відповідно, будуть встановлені додаткові обмеження, які передбачені для жовтого рівня і стосуються в основному масових заходів", — розповів Віктор Ляшко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні