--> На Волині відбудуться слухання щодо перейменування міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині відбудуться слухання щодо перейменування міста

2
5
На Волині відбудуться слухання щодо перейменування міста
У місті Володимир-Волинський організовують слухання, на яких обговорять тему перейменування міста, а саме повернення Володимиру-Волинському історичної назви "Володимир". Про ц повідомляє на сайті міськради.

Громадські слухання пройдуть 9 вересня цього року о 17.30 год. у культурно-мистецькому центрі за адресою: місто Володимир-Волинський, вул. Князя Василька, 4.

Ініціював слухання міський голова Ігор Пальонка.

Усі охочі можуть ознайомитися з матеріалами слухань в організаційно-виконавчому відділі виконавчого комітету міської ради.

На слухання запрошують представників інститутів громадянського суспільства та жителі Володимир-Волинської громади, депутати, керівники виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій.

Перед слуханнями проведуть реєстрацію учасників, для якої необхідно пред’явити паспорт або інший паспортний документ.

У міській раді зазначають, що можна надавати пропозиції та зауваження з питання повернення місту Володимиру-Волинському історичної назви: у письмовій формі до 7 вересня або ж на електронну чи поштову адреси (vvdoc@ukr.net; вул.Данила Галицького, 5, м. Володимир-Волинський, 44701) із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото заживуть тепер...
Відповісти
Краще зробити щось з площею міста, більше толку було б.А що, з'явились зайві гроші?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні