--> Чи можна раптово посивіти від страху | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи можна раптово посивіти від страху

0
3
Чи можна раптово посивіти від страху
Дуже часто ми чуємо фразу «ледь не посивів від страху». Цікаво, чи є у цих словах правда та чи дійсно можна раптово посивіти від страху.

Про це повідомляє GSMinfo.

Перша сивина проявляється у кожного в різному віці. За природний відтінок нашого волосся відповідає меланін, який активно виробляється у молодому віці. Проте, з часом, меланін починає вироблятися повільніше, особливо це відбувається з віком. Також цьому можуть сприяти постійні хвилювання, нервове напруження та хронічна втома.

Цікаво те, що від сильного переляку в організмі виділяються вільні радикали, які перешкоджають нормальному виробленню меланіну. Проте, це точно не трапляється раптово, чи за кілька годин. Сивина проявиться через кілька тижнів або навіть місяців, коли розпочне рости нове волосся.

Висновок можна зробити один: що раптова сивина – це міф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні