--> В італійському аеропорту перед посадкою на літак померла українка, її гроші загадково зникли | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В італійському аеропорту перед посадкою на літак померла українка, її гроші загадково зникли

0
-5
В італійському аеропорту перед посадкою на літак померла українка, її гроші загадково зникли
У міжнародному італійському аеропорту Каподічіно (Неаполь) померла 60-річна українка громадянка України Анна Бурак. Інцидент трапився 3 вересня. Про це повідомляє відомий італійський громадський діяч Лука Абейте.

За словами Луки, жінка планувала повернутися додому, але перед посадкою їй стало зле. Також у жінки загадково зникли усі її речі та заощаджені кошти. Про це пише ТСН.

"Людській підлості не має меж. 60-річна українка, померла від хвороби в аеропорту перед тим, як вилетіти у на батьківщину, обійняти близьких, яких не бачила роками", - пише чоловік.

Він зазначає, що під час порятунку жінки, зникли усі її речі та кошти, які вона везла додому.

"Думаю, що крадіжка - це вже у своїй суті нікчемна річ, робити це таким чином виходить за межі толерантності. Пробач нам, Анно, ти на це не заслужила", - зазначає Лука Абейте.



За інформацією "Української газети IT", жінка декілька років проживала у маленькому містечку Валло ді Діано, де працювала доглядальницею та волонтером. Місцеві жителі поважали її за доброту.

На жаль, лікарі не змогли врятувати українку. Наразі невідомо, де та коли зникли речі та кошти жінки, у самому аеропорту, чи після доставки її тіла у морг.

Наразі триває розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні