--> Назвали причину трагічної загибелі українця у Грузії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали причину трагічної загибелі українця у Грузії

0
-7
Назвали причину трагічної загибелі українця у Грузії
У Грузії загинув альпініст з України Петро Борис, після сходження на гору. Дружина чоловіка Юліана назвала причину його смерті. Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами Петро з групою успішно завершив мандрівку у горах, де здійснив успішне підняття та 31 серпня спустився з гір Тетнульді (4852 метрів) та Лайла (4008 метрів) у Батумі.

"Там вони гуляли містом та купалися у морі. А 3 вересня на морі й стався цей нещасний випадок. Петра забрало море...", - пише дружина альпініста.

Вона розповідає, що Петро дуже любив гори, та відповідально ставився до безпеки в них, він був професіоналом і йшов з групою таких же ж надійних альпіністів.

"Це була злагоджена і виважена команда, вони переповнені щастям від неймовірного часу в горах спустилися донизу. А ще Петро дуже любив воду у будь-якому її прояві, тому не варто задаватися питання "чому він пішов в те море?", бо відповідь я знаю "Петро дуже любив воду", - розповідає жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні