Волинян попереджають: в популярному енергетику виявили небезпечний хімікат

0
1
Волинян попереджають: в популярному енергетику виявили небезпечний хімікат
Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області отримало повідомлення про те, що на харчовий ринок області може потрапити популярний енергетик, у складі якого виявили оксид етилен.

Небезпечний хімікат 3 вересня виявили у сировині, що використовувалась під час виготовлення енергетичного напою HELL FOCUS STR 25ОС.

До управління надійшло повідомлення стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксиду етилену в енергетику. Його постачає на ринок ADE-Orangen-Mango-Grundstoff. А виробником зазначена організація Hell Energy Magyaroszäg Kft. Він був експортований в України київському товариству "ХЕЛЛ ЕНЕРДЖІ ДРІНКС".

Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області просить у разі виявлення цієї продукції, вжити заходи щодо вилучення її з обігу та інформувати фахівців за адресою: вул. Поліська Січ 10, м. Луцьк, або ж за номером телефону: +380 332 72-93-81.

Зазначимо, що оксид етилен - це промисловий хімікат, як правило, використовують для стерилізації медичних інструментів. Але його можуть застосовувати і для зменшення забруднення прянощів. При його вдиханні може виникнути гостре отруєння, яке викликає блювання, неврологічні захворювання, бронхіти тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні