Череп у кімнаті та розчленовані тварини: у квартирі дівчини, яка стріляла по вчителях, виявили моторошні знахідки

0
0
Череп у кімнаті та розчленовані тварини: у квартирі дівчини, яка стріляла по вчителях, виявили моторошні знахідки
У дівчини, яка на території полтавської школи стріляла з арбалета по вчителях, провели обшук і виявили моторошні знахідки. Про це пише "Полтавська хвиля".

За словами очевидців, у кімнаті Таїсії Петрової висів череп зі слідами засохлої крові. Також знайшли її особистий щоденник, у якому вона розписала свої плани на вересень. Там було заплановане вбивство вчителів, яке їй ніби-то наснилося. Крім того, вона планувала ще низку нападів: 22 вересня підпалити власну оселю. Також у щоденнику було заплановане ще одне вбивство на 28 серпня, але чи здійснила його дівчина наразі невідомо.

Також поліція вилучила її телефон, у якому знайшли фотографії розчленованих тварин.

Також у кімнаті висіла фотографія батька дівчини, на якій були графічні символи, схожі на ієрогліфи. Очі у чоловіка на фото були виколоті.

Зазначимо, що Таїсія Петрова навчається у Національному університеті цивільного захисту України на психолога.

Журналісти закликають читачів до рішення суду не робити поспішних висновків та не піддавати дівчину та її родину суспільному осуду та хейту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні