«Гуляйте лісом»: блогерці з Луганська відмовилися міняти російські купюри із зображенням Криму. ВІДЕО

2
5
«Гуляйте лісом»: блогерці з Луганська відмовилися міняти російські купюри із зображенням Криму. ВІДЕО
Переселенка з Луганська Дарина Воскресенська поскаржилася на український банк, через те, що їй відмовилися міняти російські рублі, на яких був зображений тимчасово окупований Крим.

Про це пише Думка.

На відео, які Воскресенська опублікувала на своїй сторінці у соцмережі, можна послухати, як блогерка розповідає підписникам про інцидент в банку. Також Дарина показала російські гроші та зазначила, що у неї прийняли усі купюри крім тих, на яких зображено Крим.

Блогерка розповідає, що співробітниця банку посміялася і послалася на правила.

«Так, я родом з Луганська. Так, у нас на даний момент там ходить інша валюта. Не тому, що це ми вибрали, а тому, що там на даний момент так. І шановні мої дорогі люди, які зараз пишуть гидоти – гуляйте лісом, ось і все», – додала блогерка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оху... су....
Відповісти
вона про це не знала? хайпанути хотіла. З 2017 року вони в обігу, але жоден банк їх не візьме, це давно всім відома, так що - "нє надо нам тут"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні