Автобус з паломниками-хасидами потрапив у ДТП, загинув батько 12 дітей. ФОТО

1
-5
Автобус з паломниками-хасидами потрапив у ДТП, загинув батько 12 дітей. ФОТО
Вночі 9 вересня, на 109-му кілометрі траси "Київ-Одеса", поблизу села Чупира, виявили автомобіль "Mercedes Sprinter", яким керував 37-річний водій. За інформацією поліції, в автомобілі було 13 паломників-хасидів, які їхали з Умані в аеропорт "Бориспіль". Про це повідомляє поліція Київської області.

Внаслідок ДТП загинув 45-річний громадянин Ізраїля, у якого залишилось 12 дітей.

Як повідомляє поліція, автомобіль рухався правою смугою з реверсним рухом, але отримав засліплення світлом фар зустрічного транспортного засобу.

Аби уникнути лобового зіткнення, водій вивернув кермо ліворуч, однак зіткнуся із зустрічним автобусом, після чого його викинуло на іншу сторону дороги в поле.

Всі інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай подохне ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ клоун-ДУРАК зеленський з облитим зеленкою рилом хряком-ДУРАКОМ петьком порошенком!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні