Мешканцям ОРДЛО масово роздають паспорти РФ без прописки та з вигаданими кодами. ФОТО/ВІДЕО

1
-4
Мешканцям ОРДЛО масово роздають паспорти РФ без прописки та з вигаданими кодами. ФОТО/ВІДЕО
Жителям тимчасово окупованих територій України масово роздають паспорти РФ. Незаконну паспортизацію напередодні виборів в Госдуму РФ зафіксувала Служба безпеки України.

Видача цих документів була організована для забезпечення участі українців у майбутніх виборах до російської Госдуми. Проте видача проводиться з порушеннями норм міжнародного законодавства, а саме власники цих документів позбавляються соціальних гарантій.

Як повідомляють у СБУ, роздача таких документів розпочалася за прямими вказівками з РФ у червні, аби залучити до виборів якомога більше мешканців тимчасово окупованих територій.

У цих паспортах проставляють коди вигаданого підрозділу Міграційної служби Ростовської області. Також у документі немає прописки. А відповідно, за такими документами люди не зможуть отримати ні соціальні, ні пенсійні виплати від країни-агресора, і вони не роблять їх власників повноцінними громадянами РФ.

За задумом кураторів, переважна більшість осіб з такими паспортами мають віддати голоси "Единой России".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це вже перші кандидати на депортацію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні