Посадовець Волинської ОДА на ремонті амбулаторій «заробив» 1,2 мільйона гривень, йому вручили підозру. ФОТО

0
-4
Посадовець Волинської ОДА на ремонті амбулаторій «заробив» 1,2 мільйона гривень, йому вручили підозру. ФОТО
Посадовець Волинської обласної державної адміністрації та очільників фірми-підрядника підозрюють у заволодінні близько 1,2 мільйона гривень на реконструкції амбулаторій. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Заступнику директора одного із департаментів Волинської ОДА, засновнику та керівнику одного із волинських товариств за фактами службового підроблення та заволодіння бюджетними коштами, шляхом зловживання службовим становищем, у складі організованої групи, в особливо великих розмірах, вчиненого повторно оголошено підозру.

Під час слідства було встановлено, що у 2018 році товариство, яке контролював чиновник, виграло тендер на проведення будівельних робіт по реконструкції двох амбулаторій загальної практики сімейної медицини на території селищ. Зокрема, з цим товариством у департаменті Волинської ОДА було укладено відповідні договори.

Керівник товариства-генпідрядника та його засновник, внесли до офіційних документів неправдиві відомості щодо обсягу виконаних робіт. А посадовець Волинської ОДА, знаючи про підробку даних, підписав ці документа та завірив печаткою. Опісля генпідряднику було перераховано кошти.

Таким чином, підозрювані неправомірно заволоділи бюджетними коштами на загальну суму понад 1,17 мільйона гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні