Повідомили причину смерті молодої українки, яку знайшли у Туреччині з пакетом на голові

0
0
Повідомили причину смерті молодої українки, яку знайшли у Туреччині з пакетом на голові
У Туреччині, неподалік Бодрума, ще 2 січня 2020 року знайшли мертвою 25-річну українку Христину Новицьку. Жінку виявили власному будинку в Мугла. Дівчина сиділа на стільці зі скутими за спиною руками у кайданках, та з поліетиленовим пакетом на голові. Про це повідомляє CNN Türk.

Дівчина тривалий час не виходила на зв'язок з матір'ю, яка проживає в Україні. Занепокоєна жінка попросила сусідів дочки перевірити, чи все з нею гаразд. Вони і викликали поліцію, яка виявила тіло дівчини.

Весь цей час проводили розслідування, аби з'ясувати причину смерті молодої українки.

За інформацією головної прокуратури Бодрума, Христина покінчила життя самогубством. Зокрема, у рішенні зазначили, що вона імітувала сцену у фільмі 2003 року "Між смертю і життям". Також прокуратура не встановила, хто спонукав або підбурював Крістіну до самогубства.

Також було встановлено, що двері будинку були зачинені зсередини. Ніяких доказів того, що дівчина була вбита іншою людною, не знайшли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні