В Україні планують встановити рекорд світу в мотоспорті

0
-4
В Україні планують встановити рекорд світу в мотоспорті
В Україні готуються до встановлення національного та світового рекордів у сфері мотоспорту. А саме, 11 вересня цього року планують зафіксувати "Найбільшу швидкість мотоцикла" та рекорд світу "Найбільша швидкість мотоцикла з пасажиром". Про це повідомляє Національний Реєстр Рекордів України.

Мотогонщик Юрій Галаган із Чернігова планує продемонструвати максимальну швидкість руху мотоцикла. Під час тренування він показав сенсаційний результат 322,4 км/год на дистанції 1,6 кілометра на асфальтованому покритті. Юрій Галаган їздить на мотоциклі 2014 року KAWASAKI ZZR 1400 лімітованої серії.

Світовий рекорд швидкості на мотоциклі в тандемі планує встановити англієць, який постійно проживає в Україні, Олександр Філліпс разом зі своєю напарницею Ольгою Фатюк, яка родом з Тернопільської області.

Раніше їхній показник становив 304,2 км/год на дистанції 1,6 кілометра на асфальтованому покритті. Мотоцикл 2012 року KAWASAKI ZZR 1400 лімітованої серії.

У 2018 році Олександр Філліпс з Ольгою Фатюк вже встановили рекорд України в номінації "Максимальна швидкість руху мотоцикла з пасажиром". Тоді на ділянці траси Дзвиняч-Синьків у Тернопільської області гонщик розігнав мотоцикл до 293,5 км/год.

Цього разу для рекордних заїздів буде перекрита ділянка траси Е-95 Чернігів–Гомель з 10.00 до 13.00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні