--> В Луцьку перекриють дороги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку перекриють дороги

0
1
В Луцьку перекриють дороги
У Луцьку відбуватимуться змагання «Лучеськ півмарафон 2021». У зв'язку з цим обмежать рух автотранспорту на деяких вулицях в центрі міста.

Пише ІА Волинські новини.

«Щороку ми наголошуємо на потребі перекрити рух транспорту на момент проведення змагань і просимо про лояльність у містян. Просимо заздалегідь скорегувати свій маршрут на випадок потреби кудись добратись або й взагалі трішки змінити плани».

Змагання відбуватимуться у неділю, 12 вересня, з 8:00 до 12:00. Старт – на проспекті Волі, біля головного корпусу ВНУ.

Через змагання буде перекритий рух на деяких вулицях за маршрутом півмарафону: проспект Волі, вулиця Шевченка, вулиця Заповітна, вулиця Богдана Хмельницького, вулиця Сенаторки Левчанівської, вулиця Ковельська (частково), вулиця Братковського, вулиця Кафедральна, вулиця Замкова, вулиця Глушець.

Частина забігу відбудеться на алеях центрального парку міста.

Організатори закликали жителів Луцька і бізнес, чиї заклади чи офіси знаходяться на згаданих вулицях, вийти на дистанцію з плакатами, кричалками, дзвіночками та підтримати забіг.

«Це загальносвітова практика, і ми будемо щасливі, якщо люди міста не просто лояльно поставляться до перекриття, а й підтримають нас», – додали організатори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні