Що буде із тарифами на опалення

2
-3
Що буде із тарифами на опалення
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в новому опалювальному сезоні ціни на житлово-комунальні послуги не зростатимуть. Зокрема, йдеться про тарифи на тепло і гарячу воду.

Пише Обозрєватєль.

"Щодо газу для тепла: якщо брати ціну без податку на додану вартість, та ціна, яка сьогодні зафіксована в тарифах теплокомуненерго, коливається в діапазоні від 5 до 6,5 грн за кубометр. А 7,42 грн без ПДВ – це 6,18 грн", – повідомив Шмигаль під час години запитань до уряду у Верховній Раді. Про це свідчить офіційний сайт парламенту.

Прем'єр також додав, що Кабінет міністрів працює з мерами міст, які формують тарифи на тепло і гарячу воду.

"Уряд готовий підставити плече, щоб органам місцевого самоврядування було легше проходити цей опалювальний сезон в частині непокладання зайвого тягаря на людей... Ми працюємо над тим, щоб не було зростання тарифів на місцях", – резюмував Шмигаль.

У деяких містах уже анонсували зростання цін, в інших – ще в роздумах. У той же час в уряді наполягають: для місцевої влади створили всі умови, щоб опалення не дорожчало.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З тарифами все буде добре...
А ось шо буде з пересiчними???
Відповісти
Буде Жопа пенсіонерам. Марсіани заберіть мене!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні