--> Головні помилки в догляді за волоссям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Головні помилки в догляді за волоссям

0
13
Головні помилки в догляді за волоссям
У догляді за волоссям недостатньо лише користуватися дорогими засобами, але й слід робити все правильно. Навіть якщо у вас гарне волосся від природи, то надмірне миття голови, відсутність зволоження й термозахисту може зіпсувати його стан.

Пише 24 канал.

Волосся потрібно регулярно зволожувати, живити, захищати та очищувати. Після того, як виберете засоби, які відповідатимуть потребам шевелюри, розчісуватиметесь гребінцем зі широкими зубцями і правильно митимете голову, то переконайтеся, що ви не допускаєте головних помилок в осінньому догляді за локонами.

Головні помилки у догляді за волоссям
Надмірне миття голови. У будь-яку пору року варто очищувати волосся шампунем не частіше 3 разів на тиждень. Якщо виникає потреба в частішому митті, то спробуйте інколи користуватися сухим шампунем. В іншому випадку надмірне миття голови погіршить стан волосся, а головні убори в холодну пору року обмежать потік кисню до шкіри голови, що призведе до швидкого забруднення пасм.

Дозволяєте волоссю мерзнути і намокати. Восени і взимку слід захищати волосся від стрибків температури і дощу. Тому заховайте волосся під верхній одяг або головний убір, коли вийдете на вулицю. Аби запобігти появі посічених кінців, використовуйте спеціальну олію.

Осіння депресія. Типова сезонна проблема, яка негативно впливає на стан волосся. Через стрес від різкої зміни сезонів волосини починають частіше випадати. Це нормальне явище, причиною якого є раптове зниження рівня жіночого статевого гормону естрогену в крові. Щоб запобігти надмірному випадінню волосся, намагайтеся зберігати спокій, продовжуйте регулярний догляд і харчуйтеся правильно.

Дуже часто робите укладку. Восени варто менше піддавати волосся впливу термоприладів. Не нагрівайте прилади для вкладання більше 130 градусів. Також інколи дозволяйте шевелюрі висохнути самостійно, а перед вкладанням використовуйте термозахист, опісля – намастіть кінчики олійкою.

Ігнорування зволоження. Через холод і вітер локони швидко пересихають. Восени потрібно регулярно робити маски для волосся, а також для шкіри голови. Найбільш дієвими є суміші для догляду на основі меду. До складу масок для коренів волосся включайте екстракт ромашки, алое, мийте голову трав’яним відваром.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні