«Інспектори» з парковки в Україні незаконні?

1
-10
«Інспектори» з парковки в Україні незаконні?
Конституційний суд України розгляне законність робіт камер автофіксації порушень і інспекторів, які відповідають за дотримання правил паркування. Залучати до відповідальності хочуть власника автомобіля, а не водія.

Пише Твоя машина.

Також буде перевірено, чи не суперечать Конституції України статті 14-2 КУпAП. Це буде зроблено тому, що тепер відповідальність за порушення буде нести власник транспортного засобу, а не водій.

До цього надходили скарги про суперечність Конституції притягнення до відповідальності власника автомобіля за порушення, зафіксовані автоматично або інспекторами парковки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інспектори незаконні -паркуйтеся де завгодно хоть на голові в пішоходів. Що наступне? Заправки незаконно беруть гроші за бензин!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні