«Одразу четверо “слуг народу” чомусь стали наркоманами за кермом» - Арахамія

1
1
«Одразу четверо “слуг народу” чомусь стали наркоманами за кермом» - Арахамія
Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія вважає, що до низки затримань депутатів від “слуг” у наркотичному та алкогольному сп’янінні, які відбулися раніше, причетний колишній очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.

Повідомляє Прямий.

Про це Арахамія заявив під час обговорення в ефірі одного з українських телеканалів інциденту з нардепом “Слуги народу” Олександром Трухіним, який нещодавно спричинив ДТП.

Окрім цього, Арахамія сказав, що ексміністр, який сам подав у відставку, нібито не хотів, аби її підтримала Верховна Рада.

“Коли народний депутат від влади і коли є колишній міністр МВС (Аваков – прим.ред), який хотів, щоб за нього не голосували…за його зняття. То в один тиждень, одразу четверо “слуг народу” чомусь стали наркоманами за кермом. А два роки їздили….” – заявив Арахамія.

На запитання, чи має на увазі Арахамія саме колишнього очільника МВС Арсена Авакова, той не дав чіткої відповіді, натомість наголосивши, що вважає такі збіги підозрілими.

“Просто дивні збіги вийшли, що за один тиждень усі стали наркоманами різко. Я особисто керую автомобілем, мене за цей тиждень (коли сталися інциденти з нардепами від “слуги” – прим.ред) зупиняли 16 разів. Після цього (коли Аваков залишив пост в МВС – прим.ред) – жодного разу.”
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ви ж там всі наркомани. А тепер вже правда очі колить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні