Поліцейські вкрали урну для сміття. ВІДЕО

0
1
Поліцейські вкрали урну для сміття. ВІДЕО
У Донецькій області співробітники охоронної поліції вкрали звалище з автомийки. Відео розлетілося по всьому Інтернету.

Пише Знай.

У Костянтинівці Донецької області поліцейські вкрали вуличний сміттєвий кошик, який стояв на території мийки самообслуговування. Один з правоохоронців поставив смітник на заднє сидіння, а інший ніяк не відреагував на витівку колеги.

Відео події розмістили в соцмережах. На записі видно, як двоє міліціонерів протирають ганчіркою службовий автомобіль після миття. Потім один з них бере звалище, що стоїть поруч, і ставить його на заднє пасажирське сидіння, а інший поліцейський робить вигляд, що нічого не сталося, і продовжує витирати авто.

"Пацани до успіху йшли. Не вийшло, а не фартануло! У Костянтинівці "сміття" на мийці самообслуговування вкрали смітник, смітник, Карл..."- додали у підписі до відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні