--> Блокнот зі стаканчика з-під кави: як у луцькому «МакДональдсі» займаються благодійністю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Блокнот зі стаканчика з-під кави: як у луцькому «МакДональдсі» займаються благодійністю

1
-6
Блокнот зі стаканчика з-під кави: як у луцькому «МакДональдсі» займаються благодійністю
У луцькому «МакДональдсі» продають сувеніри з перероблених стаканчиків, а гроші віддають на кімнати для сімей у лікарнях.

Про це розповіли організатори на брифінгу до відкриття «МакДональдсу», 11 вересня.

Благодійна фондація має назву «Долонька щастя», яка допомагає зібрати гроші на підтримку сімей в лікарнях.

«Ці лікарні – це обласні лікарні і у них є по 5-ть сімейних кімнат. Такі лікарні з кімнатами знаходяться у місті Суми, Києві, Вінниці, Львові та Харкові. Є лікарні, в яких дітки лікуються досить довго і для того, аби батьки мали змогу разом з ними перебувати у комфортних умовах, фондація відкриває кімнати в обласних державних лікарнях», - розповіла одна з організаторок брифінгу.

Сувеніри, кожен бажаючий має змогу купити у «МакДональдсі». Для прикладу, одними з таких сувенірів є еко-блокнот, який виготовляється зі стаканчиків, з яких відвідувачі п’ють каву. Також є різні піни, та носочки з символікою «МакДональдсу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що заважає самому пожертву зробити?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні