«У нас з цим суворо»: які карантинні обмеження чекають на відвідувачів «МакДональдсу»

6
-6
«У нас з цим суворо»: які карантинні обмеження чекають на відвідувачів «МакДональдсу»
Організатори розповіли, що усі відвідувачі, які під час та після відкриття будуть вівідувати «МакДональдс» у Луцьку обов’язково мають бути у захисних масках.

Про це у коментарі Волинь24, під час брифінгу до відкриття закладу, розповіла організаторка Леся.

Організаторка каже, що сьогодні, 11 вересня, під час офіційного відкриття закладу буде допомога від місцевої поліції, яка стежитиме за порядком. Жінка зазначає, що буде 4 патрулі, які будуть слідкувати за дотриманням дистанції.

«По-перше – без масок людей не будемо пускати, у нас з цим суворо. У закладі є спеціальна розмітка дистанції, яку мають дотримуватися відвідувачі. Наразі, насправді, жодних обмежень немає у країні, поки ми у зеленій зоні. Проте, коли буде жовта зона, ми сподіваємося, що ажіотаж спаде. На столиках, пізніше, з’являться додаткові наліпки, які будуть вказувати на те, що на всіх столиках відразу сидіти не можна», - розповіла організаторка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це піздець! Буде стояти черга за твердою, як шкіряна підошва, "американською" котлетою зі старої української телятини. Модно, смачно і красиво. Розумний світ вже давно проганяє макдональlса з його черствими "фасфудами", які руйнують шлунки ідіотів, а в Луцьку ще тільки зустрічають. У нас все як ніби після 30-річного летаргічного сну. Смачного!!! п
Відповісти
Не говнов, а говно. Нік сам за себе говорить.
Відповісти
дебіл бля
Відповісти
Дякуємо за чесне зізнання!
Відповісти
про "4 патрулі"... нема чим зайнятись? хіба, мова про муніципалів - тоді да, пофіг, хоч якийсь толк буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні