--> У приватному будинку під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У приватному будинку під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду

1
0
У приватному будинку під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду
11 вересня, в селі Погреби, що під Києвом, виявили мертвого чоловіка. Як з'ясувалося, це суддя Печерського райсуду столиці Віталій Писанець. Про це повідомили в поліції Київщини, пише УНІАН.

"Дійсно, він загинув", – повідомили у поліції.

За інформацією правоохоронців, причини смерті судді визначатиме експертиза.

Проте, там наголосили, що інших подробиць повідомити не можуть, адже справою займається Державне бюро розслідувань.

За інформацією видання "Оbozrevatel", у цьому селі чоловік відпочивав у будинку знайомого, де за розпиттям спиртного трапився конфлікт.

53-річний суддя нібито впав, на його тілі не виявили слідів насильства. Про інцидент інформація поступила у поліцію близько 23:00.

Чоловік був без свідомості у будинку по вулиці Центральній, 6 у селі Погреби. Власник будинку - військовий пенсіонер у відставці Онопенко П., який має недійсне посвідчення адвоката. На місці був ще присутній слідчий Солом'янського РУП ГУНП в м. Києві Хоменко Є

Чоловіки того вечора відпочивали, вживали спиртні напої. Конфлікт виник між слідчим та суддею, під час якого останній наніс тілесні ушкодження Хоменку.

Суддя перечепився та впав на підлогу. Товариші надавали йому допомогу, але врятувати не змогли. Зрозумівши, що той помер, вони викликали швидку допомогу.

За даними правоохоронців, суддю виявили у вітальні будинку в положенні на животі. На обличчі в області носа й на футболці чоловіка були помітні видимі сліди бурого кольору.

Наразі триває експертиза.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хабаролюбним собакам собача й смерть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні