ПриватБанк «‎повісив» 200 тисяч кредиту на свою клієнтку

0
-12
ПриватБанк «‎повісив» 200 тисяч кредиту на свою клієнтку
Українці все частіше почали скаржитися на послуги, які їм надає фінансова установа ПриватБанк. Цього разу незадоволений клієнт розповів про те, що ті приписують те, чого не було.

Пише Знай.

Нова скарга з'явилася на порталі Мінфін, де регулярно користувачі залишають відгуки про ті чи інші підприємства.

Українка пише, що в банку вирішили просто відкрити кредит на неї, і тим самим зробили для неї погану кредитну історію, і подав до суду.



У постанові від 2014 року йдеться про те, що акціонерне підприємство ПриватБанк звернулося до суду для того, щоб стягнути заборгованість з клієнтки.

"10 березня 2014 надійшла заява представника банку щоб залишити справу без розгляду, так як ніяких документів з моїм підписом не було. І весь цей час я маю погану кредитну історію і що ви думаєте? Єдиний банк який дзвонить і пропонує 200000 кредиту Вгадайте банк? Так, саме він, ПриватБанк, вже не знаю що робити, а зараз вони хочуть, щоб я прийшла до них підписала якийсь "договір" ось так ..."- сказано в повідомленні.

У бюро Кредитних Історій просять спочатку розібратися з банком, хоча, як можна зрозуміти, це практично не можливо.

"Саме відділення в Комарно мало кримінальні справи на собі зараз ліквідовано. Поки дана ситуація не вирішиться, хороших сторін вибрати не можу " - розповіла жінка.

Минуло вже не мало часу, а ситуація ніяк не вирішується, і клієнтка не знає що робити. Представники банку не відповіли ніяк у коментарях.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні