--> Топ-3 пари знаків задіаку з найкращою сумісністю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-3 пари знаків задіаку з найкращою сумісністю

0
0
Топ-3 пари знаків задіаку з найкращою сумісністю
Гороскоп сумісності може стати гарною підмогою в стосунках пари. Знаючи особливості особистості, характеру і те, як планети впливають на наше життя, можна уникнути багатьох підводних каменів і зробити зв'язок міцніше.

Про це пише Дніпровська Панорама.

Телець і Рак
Сумісність: 100%

Представникам цих знаків зодіаку судилося бути разом, запевняють астрологи. Спокійний, розважливий і упертий Телець зможе по-хорошому придушити запальність і емоційність Рака. Їх стихії Вода і Земля - ​​взаємно підтримують і доповнюють один одного, тому союз вийде цікавим, гармонійним і пристрасним. Однак варто враховувати, що Земля все ж потребує Води більше, тому в парі Телець може виступати в ролі старшого брата, що потрібно враховувати.

Лев і Стрілець
Сумісність: 100%

Це ідеальний союз, де обидва представники дихають на повні груди і живуть на всю котушку. Льву і Стрільцеві завжди цікаво один з одним, вони досягають повного розуміння. Причому, на перший погляд союз цих навіжених і волелюбних знаків здається дивним - вже дуже багато пристрастей в їх житті. Але взаєморозуміння між партнерами настає швидко.

Близнюки і Козеріг
Сумісність: 97%

Близнюки відчувають Козерогів на ментальному рівні, їм не потрібно пояснювати словами, щоб розуміти один одного. З найпершої зустрічі представникам цих знаків зодіаку здається, ніби вони знайомі все життя. Близнюки і Козероги дуже різні, можна навіть сказати, що повні протилежності, але вони самі прекрасно знають про це, і від того їх інтерес один до одного тільки зростає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні