Чоловік з гвинтівки розстріляв двох цуценят, йому загрожує ув'язнення

1
-7
Чоловік з гвинтівки розстріляв двох цуценят, йому загрожує ув'язнення
На Рівненщині 46-річний чоловік стріляв по цуценятах. Сусіди викликали поліцію. Наразі матеріали до суду. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

За словами чоловіка, що його дратували безпритульні собаки. 10 серпня він вирішив поквитатися з однією з них. За інформацією чоловіка собака, напередодні наче б то на нього кидалася.

Чоловік хотів вистрелити у неї із пневматичної гвинтівки, однак промахнувся та поцілив у голову щеняти. Після повторних пострілів він ще двічі попав у інше щеня.

Сусіди відразу викликали поліцію, яка і виявила мертве цуценя. Інше лежало поранене неподалік. Його доставили у ветклініку, де виявили кулю та надали необхідну допомогу.

Поліція встановила зловмисника — 46-річного місцевого жителя. Чоловік сховав пневматичну гвинтівку на околиці міста під деревом. Зброю вилучили.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом жорстокого поводження, вчиненого щодо двох тварин.

Наразі справу скерували до суду. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каструвати дебілів треба, щоб не плодилися.
Сто відсотків якийсь "соціальнонезахищений" на всю голову.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні