--> Впав замертво: в Україні підліток став жертвою мережі TikTok. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Впав замертво: в Україні підліток став жертвою мережі TikTok. ВІДЕО

1
-16
Впав замертво: в Україні підліток став жертвою мережі TikTok. ВІДЕО
У Дніпропетровській області помер підліток, який надихався газом з балона для заправки побутових приладів. Хлопцю було 15 років. Про це пише ТСН.

Підлітки придбали у крамниці балон з газом-ізобутаном. Після цього дівчина з товаришем пішли на околицю міста. Після першого вдиху газу Микола впав без ознак життя. Його друзі покликали на допомогу. Проте врятувати хлопця не вдалося.

За інформацією поліції, це нещасний випадок. Небезпечні балони прибрали з продажу. Проте залишили на прилавках менш об'ємні.

Як розповіла продавчиня магазину, яка продала балон підліткам, вона знала, що його не можна відпускати у руки неповнолітніх, проте дівчина сказала, що уже доросла.

"Це перший раз. Ніколи не було, щоб вони брали їх. Перепитала. Вони сказали: "Ми для Тік-Тока, для прикола". На цьому все і закінчилося", - повідомила адміністраторка крамниці Юлія Трошина.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А "поплавок" рекламує оту "вбивчу" мережу і ще якесь навчання організовує. Браво пане Поплавський!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні