--> «Ногами *баш!»: у Луцькій школі жорстоко побили школяра. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ногами *баш!»: у Луцькій школі жорстоко побили школяра. ВІДЕО

4
-9
«Ногами *баш!»: у Луцькій школі жорстоко побили школяра. ВІДЕО
В Луцькій школі №16 учні побили підлітка, добиваючи його у голову, по нирках і ногами по хребту.

Про це пише Конкурент.

Бійку діти влаштували на території шкільного саду школи, ймовірно, під час уроку фізкультури, який відбувався 14 вересня. Один зі школярів схопив хлопця за шию і спочатку поставив його на коліна, а потім повалив на землю.

Малолітні учні, які зібралися довкола кричали: «Кидай його, нах*й!», «По *блу бий, по *блу!» «Ногами *баш!», «З ноги х*яр, довбо*об!». Почувши останню «пораду» хлопець у білій футболці піднявся на ноги і почав бити лежачого ногами у спину.

Директор школи Василь Троцький каже, що такі інциденти в школі не трапляються систематично, і це, скоріше, прикрий вийняток.

«Бійка була – учасниками були учні середньої ланки. У хлопчиків на побутовому рівні виник конфлікт під час перерви, а потім, коли вони йшли додому, ви вже бачили, що сталося. Я думав, що стан здоров'я постраждалого хлопчика буде набагато складнішим, але він звернувся до медичної сестри вчора і сказав, що впав. Сьогодні вона його оглянула – і ознак побиття як таких нема. Хлопчик на навчанні сьогодні», – каже Василь Троцький.

Директор створив спеціальну комісію з розслідування інциденту. Сьогодні у школі очікують також представників поліції. При батьках у дітей взяли пояснення.

«Мама потерпілого хлопчика сказала, що претензій до кривдника її сина не має, але хоче, щоб ми в усьому розібралися. Тому сьогодні на раді профілактики це питання буде підняте разом з батьками», – додав директор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я шокована вчинком матері та коментарем директора школи..просто нема слів.."лише оглянула медсестра "?!Ви серйозно?!у вашій школі булінг, шановний, психологічно травмована дитина,у мене нема слів
Відповісти
Сьогодні здоров'я дитини поки ще нормальне, яка постраждала внаслідок ударів руками і ногами по тілу від міцнішого за силою однолітка. Того дитина пішла у школу на заняття. Завтра чи післязавтра побитий хлопець відчує слабкість та погіршення стану здоров'я. Однозначно, що після таких побоїв є внутрішні гематоми та забої на тілі і необхідно невідкладно звернутись до лікаря або у травпункт.
Відповісти
Такого директора треба пиздити по нирках і печінці, щоб харкав кров*ю.
Відповісти
та не директора треба по нирках, а тих хто бив і давав "розумні" поради
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні