Намагались визволити очевидці: у Луцьку трапилася моторошна ДТП з потерпілими. ВІДЕО

0
0
Намагались визволити очевидці: у Луцьку трапилася моторошна ДТП з потерпілими. ВІДЕО
У Луцьку на Карпенка-Карого трапилася ДТП, під час якої рятувальникам довелося діставати потерпілих.

Про це повідомляє Інсайдер Медіа.

ДТП трапилася близько 12:00, 15 вересня. Автомобіль «ЗАЗ Таврія» та позашляховик «КІА» зіткнулися, від чого «Таврія» отримав значні механічні ушкодження. Водія та пасажирів цього автомобіля спочатку намагались визволити очевидці.

На місціДТП працюють медики та надзвичайники. Внаслідок аварії - четверо потерпілих: водійка позашляховика та троє потерпілих з легковика. У водія «ЗАЗ-Таврія» діагностували численні переломи та травму голови. Наразі потерпілий перебуває у важкому стані.

Жінки, які їхали в легковику отримали легкі ушкодження. Їх також госпіталізували у відділення травматології Луцької міської лікарні. Водійка позашляховика госпіталізації не потребувала, у неї легкий шоковий стан.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні