Лайвнесс фото від Мілоан: новий спосіб безпечної ідентифікації*

1
8
Лайвнесс фото від Мілоан: новий спосіб безпечної ідентифікації*
Безпека мікропозик для Мілоан понад усе! Це одна з причин, по якій компанія увійшла в список топових МФО України і здобула прихильність позичальників. Сьогодні поговоримо про новий сервіс фотоідентифікації від Miloan “лайвнесс фото”, який не тільки захищає дані клієнтів, а й сприяє швидкому оформленню кредитів.

Що таке “лайвнесс фото” і які переваги нового сервісу?

Отримати кредит без фотографії в компанії Мілоан можуть зареєстровані клієнти, які вже оформляли і вдало погасили одну чи кілька мікропозик. Новим клієнтам сервіс завжди пропонує пройти фотоідентифікацію. Оскільки дана процедура часто викликала у клієнтів незручності, в Мілоан вирішили її дещо вдосконалити і впровадили функцію “лайвнесс фото”. Вона дозволяє клієнтам робити знімки з паспортом в режимі реального часу і значно прискорює процедуру оформлення позики. До речі, позичальникам, які не хочуть надсилати фото з паспортом, в Мілоан пропонується авторизація за допомогою BankID.

Як проходить нова фотоідентифікація в Мілоан?

З сервісом “лайвнесс фото” позичальникам не потрібно самостійно завантажувати фото на сайт. Ось як це працює:

  • позичальник натискає кнопку "Ідентифікація з фото" на етапі заповнення анкети;

  • якщо заявка подається з комп'ютера, система пропонує відсканувати QR-код і надати сервісу доступ до камери, якщо з телефону — сканувати нічого не треба, достатньо просто надати дозвіл;

  • далі слід вибрати тип документа: ID-карту або паспорт старого зразка;

  • після цього можна робити фото: якщо знімок вийшов невдалим, можна натиснути кнопку “Перефотографувати”, якщо все добре — кнопку “Продовжити”.



Чи безпечно надсилати фото з паспортом при оформленні кредиту?

Багато українців не розуміють, навіщо потрібно фото з паспортом в руках для подачі заявки на кредит і навіть побоюються проходити ідентифікацію.

Насправді це абсолютно безпечна процедура. Але! Потрібно впевнитися, що у кредитора є всі документи, що підтверджують законність його діяльності:

  • свідоцтво про реєстрацію;

  • ліцензія;

  • політика конфіденційності.



До речі саме у документі “Політика конфіденційності” говориться про те, що кредитна компанія не має права розголошувати дані клієнтів і передавати їх третім особам.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не лізьте в те лайно. Довіку не вигребетеся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні