Нова хвороба: підлітку вперше у світі діагностували залежність від відеогри

1
3
Нова хвороба: підлітку вперше у світі діагностували залежність від відеогри
У провінції Кастельйон (Іспанія) підлітка госпіталізували на два місяці з важкою залежністю від популярної відеогри Fortnite. Цей випадок став першим у світі такого роду. Про це пише laprensalatina.

Підлітка госпіталізували після того, як помітили у нього симптоми важкої поведінкової залежності від відеогри. Хлопець уникав соціальної взаємодії, відмовлявся від медичної допомоги, мав психологічну негнучкість та демонстрував відсутності інтересу до друзів та сім’ї.

Випадок був оприлюднений групою медиків, які доглядали за пацієнтом у лікарні міста Кастельйон на сході Іспанії.

На думку фахівців, розширення використання технологій у нашому повсякденному житті як дозвілля, збільшує важливість спеціалізованого лікування для тих, хто виявляє ознаки поведінкової залежності.

Медична група припустила, що підліток, можливо, використовував відеоігри у стилі "королівської битви", як відволікаючий фактор від втрати члена сім’ї, та тривоги від збільшення вимог у навчанні.

Лікування, призначене пацієнту, призвело до значного скорочення часу перед екраном, а також до поліпшення соціальної поведінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз пора ставити діагноз "Залежність від інтернету та соцмереж".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні