--> Поляки купили старезний український тролейбус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поляки купили старезний український тролейбус

0
9
Поляки купили старезний український тролейбус
У місті Люблін (Польща) старий тролейбус Skoda зроблять туристичною принадою. Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на spottedlublin.pl.

Транспортний засіб Skoda 9 Tr Люблін придбав ще у 2014 році у місті Рівне. Там тролейбус курсував містом аж до 2013 року.

Після проведення реставрації, йому повернули колишній колорит. Він стане туристичною пам'яткою, якою під час літнього сезону або до інших знакових дат зможуть проїхатися туристи та місцеві жителі.

Це стане можливим під час Європейського тижня мобільності, 16-22 вересня. Саме у цей період старовинний тролейбус курсуватиме міськими вулицями й возитиме охочих безкоштовно.

Тролейбус перед тим, як потрапити у Рівне, 16 років їздив у чеській Опаві. Наразі його вік не встановили через значні розбіжності у документах. Він має 11 метрів у довжину і може одночасно перевозити близько 100 пасажирів, в тому числі 28 сидячих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні