--> Штраф до 8 тисяч гривень: що чекає на волинян, які палитимуть листя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Штраф до 8 тисяч гривень: що чекає на волинян, які палитимуть листя

3
10
Штраф до 8 тисяч гривень: що чекає на волинян, які палитимуть листя
На тих, хто палитиме листя та сміття чекають штрафи.

Про це пише INTV.

Через спалювання листя виділяються небезпечні речовини, такі як чадний газ, пестициди радіонукліди і бензопірен, який може спричиняти онкозахворювання.

Якщо причетними до спалювання листя будуть посадові особи, на них накладається адміністративний штраф: близько 30 тисяч гривень. Штраф для українських громадян за спалювання становитиме від 3 до 8 тисяч гривень. На місці буде складатися протокол про адміністративне правопорушення у присутності особи, яка його здійснила.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на не українських громадян
Наприклад італійських
Що буде?
Панять и прастить)))
Відповісти
А в двигунах внутрішнього згорання при спалюванні пального що виділяється-озон? А заводи зі своїх велетенських димарів що викидують "благородний кисень"?!!!
Відповісти
а в селі палили, палимо і будемо палити, комунальних служб з машинами-мусорками в нас нема і не буде , куди те все дівати? хтось з чиновників хворий на всю голову рекомендував робити всім компостні ями і т.д., старі одинокі хворі пенсіонери не будуть її копати які б штрафи не давали, то куди складати з городу чи дачі картоплиння, листя сухе і траву ? Сто років палили і жили, а тепер згадали про бензопірен. І штрафу з пенсії в 1700 держава буде довго ждати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні