Український прапор доставлять на Місяць

3
0
Український прапор доставлять на Місяць
Британська компанія Spacebit запускає космічну місію. До неї долучиться й Україна. Зокрема, планують на Місяць доставити український прапор. Про це повідомляє Укроборонпром.

Політ на Місяць організовує компанія "Меридіан", що входить складу Укроборонпрому. Початок місії запланований на весну 2022 року – політ буде першою місією на Місяць за участі України.

На Місяць планують відправити обладнання для дослідження ґрунту, випробування технології відбору зразків, збирання інформації про теплові властивості та магнітне поле. Вантаж доставлять на великий кратер Lacus Mortis на ближній стороні Місяця, після чого він потрапить до темної плями Oceanus Procellarum на поверхні небесного тіла.

На супутник Землі також доставлять український прапор, надрукований на 3-D принтері з українського титану. Прапор виготовили з використанням спеціальної технології безвідходного виробництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І заодно відправте туди промосковську п'яту колону та їхніх прихвоснів.. В один кінець!
Відповісти
І найвищу щоглу там встановіть.
Відповісти
і пам'ятник шевченку обов'язково треба встановити...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні