Популярний туристичний регіон заборонить в'їзд бюджетним відпочивальникам

0
-2
Популярний туристичний регіон заборонить в'їзд бюджетним відпочивальникам
Індонезійський острів Балі наразі не приймає іноземних туристів через обмеження, які пов'язані з COVID-19. Проте, після його відкриття для відвідувачів, острів не планує приймати туристів з обмеженим бюджетом. Про це заявляють офіційні особи країни, УНН.

Правління Індонезії планує відкрити Балі для іноземних туристів з країн, де низький ризик передачі COVID-19, як тільки острів досягне статусу "часткової ізоляції рівня 2".

Попередньо планували запустити острів наприкінці липня, але хвиля випадків коронавірусу зірвала цю стратегію.

За інформацією офіційних осіб острова, влада буде прагнути обмежити кількість гостей, які можуть відвідати Балі.

"Прагнутимемо до якісного туризму на Балі, тому ми не дозволимо туристам в'їхати, як тільки в найближчому майбутньому буде офіційно введено в дію план відкриття для міжнародних мандрівників", - повідомив міністр-координатор з морських і інвестиційних питань Лухут Бінсар Панджайтан.

Яким чином там будуть визначати "заможних" туристів, наразі невідомо. Проте, зазначимо, що Балі раніше відвідувало багато "бюджетних мандрівників".

Розташування Балі в Південно-Східній Азії також дозволяє відносно легко дістатися до острова, що є ще однією причиною, по якій туристи стікаються на острів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні